Nu är jag tillbaka!

Nur jag tillbaka från 2 års uppehåll.  Jag vart så förkrossad när jack och Vanessa åkte så jag hade inte alls någon blogg motivasion. Kan börja med vad som hänt under dom här 2 åren.

2012
Jag har ridit en häst som jag ridit in.
Sen gjorde jag ett uppehåll med ridning. Var inte alls motiverad och ville lägga ridningen åt sidan.

2013 jag red inte på ett helt år.

2014. Jag började hjälpa en nära vän och hennes häst på tävlingar, som sedan ledde till att jag började rida honom. Jag fick tillbaka motivationen och var påväg att ta en amerikan paint horse på foder. Som jag skulle rida in och träna. Och sedan ta föl på henne. Men det sprack. Ägare var oseriöst och ville bara utnyttja mig. Så jag sa tack och Hejdå.
Nu har jag börjat leta ny häst så jag inte pallar mer att någon ska köra över mig för dom vet bäst. Så jag har börjat leta egen häst som jag ska köpa. Det lutar sig åt en travhäst. En som redan är inriden. Skulle åkt och köpt en för ca 1 månad sedan. Hästen skulle annars avlivas om jag inte hämtar henne för dom hade ingen plats. Men dagen innan jag skulle åka (hade lånat transport som var onödigt gjort) så sms hon mig och sa att dom ångrat sig. (självklart….)
Så eftersom jag inte pallar längre åt alla oseriösa säljare så börjar det luta sig att jag tar en vanlig travhäst från travstallet istället. En som ska slaktas om jag inte hämtar den. Då pappa kompis äger stället så då hämtar jag en därifrån. Men då blir det jobbiga… Köpa sadel, träns, täcken allt. Det blir höga summor. Men eftersom jag inte rider med sadel längre så kan jag avvakta med en sadel och ta barbackagjord istället. Som jag skolar om till hopphäst istället. Sen är målet att jag endast ska rida i halsring då jag brinner för det. Nu slutar vi snacka om det. Nu ska ni få veta om min dröm som snart går i uppfyllelse. 
Jag ska flytta till Kansas. Jag lämnar ut min häst på foder då och drar till Kansas. Har träffat på en svensk kvinna på Facebook som vill att jag kommer och hjälper henne med hennes 7 Amerikan paint horses. Ska stanna där från våren till sommarens slut. Världens trevligaste kvinna. Jag som inte är bäst på engelska då jag är väldigt osäker på mitt tal. Så är det här en perfekt grej för mig. Att få stanna i Kansas i ca 3 månader. Usa har varit min dröm i ca 1 års tid. Mamma har erbjudit sig att flytta till usa med mig om 3 år när hon har pluggat klart. Så det är en perfekt upplevelse för mig så jag får se usa på riktigt och verkligen se om usa är mitt land. Så nu ska ni få följa mig och mitt liv. Jag skickar några bilder på Eva som bor i Kansas och en av hennes hästar.
Jag har även fått en ny hund. 15 maj 2013 så fick jag min hund nisse. Han har varit nära på att dö några gånger. Men det tar jag i ett annant inlägg.

Hoppas detta inte blir för långt nu! 🙂

image

Eva och hennes 2 hästar i Kansas!

image

Nisse

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s